Masterclass ”Dairy Protein Biochemistry” ved Wageningen University

Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet har sammen med Food Quality & Design, Wageningen University udviklet en masterclass. Kurset henvender sig til ph.d.-studerende, folk fra industrien samt andre interesserede.

23.02.2018 | Tina Lillelund Magaard

Dato man 02 jul tir 03 jul
Tid 08:00    18:00
Sted Wageningen
Tilmelding er lukket

Masterclass ”Dairy Protein Biochemistry” ved Wageningen University

Professor Lotte Bach Larsen og lektor Nina Aagaard Poulsen fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet  har sammen med Dr. Kasper Hettinga og Dr. Etske Bijl fra Food Quality & Design, Wageningen University udviklet en masterclass ”Dairy Protein Biochemistry”, som finder sted den 2. og 3. juli 2018 ved Wageningen University.

Kurset henvender sig til ph.d.-studerende, folk fra industrien samt andre interesserede, og ansøgningsfrist er den 2. juni 2018.

Læs mere her om registrering og indhold https://www.vlaggraduateschool.nl/en/courses/course/HFD18-1.htm#tab1

Food, Ph.d.-kursus, DCA