Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Workshop: Nye gourmetsvinekødsprodukter ved brug af alternative racer og højtryksbehandling

På workshoppen, der finder sted 31. maj på AU Årslev ved Odense, præsenteres resultaterne fra forskningsprojektet "Nye gourmetsvinekødsprodukter opnået ved molekylær forståelse af alternative racer og højtryksbehandling".

02.04.2012 | Søren Tobberup Hansen

Dato tor 31 maj
Tid 08:30 15:30
Sted AU Årslev

Resultater fra forskningsprojektet "Nye gourmetsvinekødsprodukter opnået ved molekylær forståelse af alternative racer og højtryksbehandling" præsenteres på en workshop på AU Årslev, der foregår 31. maj kl. 8.30 til 15.30.
I projektet er kød og kødprodukter blevet fremstillet og udviklet af krydsninger mellem orner fra de alternative svineracer sortfodet iberisk og ungarske uldgrise (mangalitza) og søer fra Duroc og Landrace/Yorkshire.

Kød og kødprodukter er blevet undersøgt ved avancerede sensoriske, kemiske og fysiske analysemetoder, og resultaterne herfra vil blive præsenteret. Desuden fremlægges resultater og erfaringer fra højtryksbehandling af kød som en alternativ metode til fremstilling af kødprodukter.

Se program for arrangementet.

Bag workshoppen står Københavns Universitet, Teknologisk Institut og Aarhus Universitet.

Workshop, Jordbrug og fødevarer, Science and Technology, Offentligheden / Pressen, Forskning, Fødevarer