Nyheder

Forskere fra Aarhus Universitet vil forsøge at gøre økologisk kød mere populært hos forbrugerne ved blandt andet at forbedre kvaliteten af kødet.

21.06.2012 | Food

Økologisk kød skal på indkøbssedlen

Forbedret kødkvalitet og den gode historie bag produktet skal få forbrugerne til at købe økologiske kødprodukter i langt højere grad, end tilfældet er i dag. Det er udgangspunktet for forskningsprojektet SUMMER ved Aarhus Universitet.

Det er ved at være tid til at finde specialeemne, og det kan være svært at vælge. Kandidatstuderende kan finde inspiration til mulige emner i specialekatalogerne fra Institut for Husdyrvidenskab, Institut for Agroøkologi og Institut for Fødevarer.

21.06.2012 | Food

Inspiration til kommende specialestuderende

Kommende specialestuderende med interesse for husdyrvidenskab, agroøkologi, natur og miljø eller fødevarer kan søge inspiration til specialeemner i de netop offentliggjorte specialekataloger, som bugner af mange og meget forskellige emner.