Nyheder

Arla, Aarhus Universitet og Københavns Universitet går sammen i et nyt samarbejde om forskning i mejeriprodukters ernærings- og sundhedseffekter. Foto: Colourbox

12.10.2014 | DCA

Arla investerer millionbeløb i forskning på Aarhus Universitet

Fra 2015 investerer Arla 62,5 mio. kr. i et nyt forskningscenter med Aarhus Universitet og Københavns Universitet som samarbejdspartnere. Midlerne vil finansiere 40 ph.d.- og postdoc-stillinger målrettet forskning i mejeriprodukters ernærings- og sundhedseffekter.

10.10.2014 | Jordbrug og fødevarer

Forsker fra Institut for Fødevarer med i Madmagasinet på DR 1

Marianne Bertelsen fra Institut for Fødevarer deltog i Madmagasinet på DR 1 d. 9. oktober 2014 med emnet forurenede økoæbler.

26.09.2014 | Jordbrug og fødevarer

Martin Jensen med i DR P4 Fyn morgen radio

Martin Jensen fra Institut for Fødevarer gav i dag et live transmitteret interview på DR P4 Fyn morgen radio om emnet ramsløg og antibakterielle virkninger, smagsaspekter og behov for dyrkning i stedet for naturens høst. I interviewet henvises der til Berrymeat projektet.

Institutleder Michelle Williams på "European Cooperation Day" med projektet Climafruit

24.09.2014 | Forskning

ClimaFruit blev fremvist ved European Cooperation Day

ClimaFruit projektet ledet af Institut for Fødevarer, blev fremvist som en del af "European Cooperation Day" arrangeret af North Sea Region sekretariatet den 21. september i Århus.

24.09.2014 | Jordbrug og fødevarer

FOOD medarbejder med i ny video om nedsættelse af afdriften fra tågesprøjten

Mange frugtavlere bruger runddyser i tågesprøjten, som giver meget fine dråber, der nemt påvirkes af vinden. Sprøjtevæsken kan derfor ramme meget uens og uhensigtsmæssigt drive over på nabokulturer, hvis det blot blæser en smule. Ved at anvende afdriftsreducerende dyser, kan afdriften mindskes med over 50%. I Danmark er der kun enkelte avlere,…

23.09.2014 | Priser

Vandt prisen for bedste poster ved EuroSense 2014

Line Holler Mielby vandt en af 2 priser for bedste overordnede konference poster foran 500 andre sensorikforskere på EuroSense, Den 6. Europæiske Konference om Sensorik og Forbrugerforskning, den 10. september 2014.

17.09.2014 | Jordbrug og fødevarer

FOOD repræsenteret i nordmilk research network

NordGen – Det Nordiske Genetik Ressource Center – og forskere fra de nordiske lande, som arbejder med fænotypisk og genetisk karakterisering af mælk fra malkekvæg har etableret et nordisk netværk inden for karakterisering af mælk fra lokale nordiske kvægracer. Lotte Bach Larsen, Mette Krogh Larsen og Nina Aagaard Poulsen fra FOOD repræsenterer…

Forskning i jordbrug og fødevarer ved Aarhus Universitet blev tilgodeset, da GUDP for nyligt uddelte forskningsmidler. Foto: AU

12.09.2013 | Food

Forskningskroner fra GUDP gik i stor stil til AU-forskere

Forskningsprojekter på Aarhus Universitet om dyrkning af surkirsebær og sødemiddel til fødevareprodukter er blandt dem, som Fødevareministeriets Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har givet økonomisk tilsagn.

09.09.2013 | Food

Forskningskroner fra GUDP gik i stor stil til AU-forskere

Forskningsprojekter på Aarhus Universitet om dyrkning af surkirsebær og sødemiddel til fødevareprodukter er blandt dem, som Fødevareministeriets Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har givet økonomisk tilsagn.

Institut for Fødevarer udbyder en række specialer til kandidatstuderende.

18.04.2013 | Food

Institut for Fødevarer tilbyder specialer til studerende

En stribe specialer inden for Aarhus Universitets fødevareforskning tilbydes til studerende.

Viser resultater 91 til 100 ud af 104

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste