ClimaFruit blev fremvist ved European Cooperation Day

ClimaFruit projektet ledet af Institut for Fødevarer, blev fremvist som en del af "European Cooperation Day" arrangeret af North Sea Region sekretariatet den 21. september i Århus.

24.09.2014 | Tina Lillelund Magaard

Institutleder Michelle Williams på "European Cooperation Day" med projektet Climafruit

På standen blev der udstillet en poster om projektet, der var smagsprøver på brombær, samt snak med de besøgende på standen omkring årsagerne og tilblivelsen af projektet, projektresultater og hvordan samarbejdet på tværs af landegrænserne har været.

Som en del af "European Cooperation Day" er der lavet en EU-video, der fokuserer på samarbejde på tværs af grænser, og de typer af projekter, der finansieres af EU som en del af de regionale programmer. Du kan se videoen her (eksternt link).

NSR har også udviklet en video, som skal fremvise tre af deres store projekter. ClimaFruit er blandt disse projekter. Videoen kan ses her (eksternt link).

Forskning, Food