FOOD repræsenteret i nordmilk research network

NordGen – Det Nordiske Genetik Ressource Center – og forskere fra de nordiske lande, som arbejder med fænotypisk og genetisk karakterisering af mælk fra malkekvæg har etableret et nordisk netværk inden for karakterisering af mælk fra lokale nordiske kvægracer. Lotte Bach Larsen, Mette Krogh Larsen og Nina Aagaard Poulsen fra FOOD repræsenterer FOOD i netværket.

17.09.2014 | Tina Lillelund Magaard

NordMilk forskernetværkets formål er at:

• Udnytte synergier mellem nordiske forskergrupper inden for genetisk og fænotypisk karakterisering af mælk fra de lokale nordiske kvægracer ved at koordinere og skabe nationale og fælles projekter
• Fremme udvikling af mejerinicheprodukter fra de lokale nordiske kvægracer
• Fremme bæredygtig brug og bevarelse af de lokale nordiske kvægracer

Læs mere om NordMilk her (eksternt link).

Jordbrug og fødevarer, Food