Institut for Fødevarer søger smagsdommere af øl

Hos Institut for Fødevarer, bedømmer vi smag og kvalitet af bl.a. frugt, grønt, brød og mælk. Vi har startet et nyt længerevarende projekt omkring sensoriske bedømmelser af øl, og har derfor brug for nye smagsdommere som elsker øl.

25.01.2017 | Tina Lillelund Magaard

Foto: Colourbox

Lige nu søger vi dommere til et nyt smagspanel til bedømmelser af øl. Så hvis du:

• Er interesseret i øl
  • Er god til at beskrive dine sanseindtryk
  • Kan lide at diskutere dine sanseindtryk
  • Er glad for at være sammen med andre mennesker
  • Er sund og rask og ikke har en fødevareallergi
  • Kan komme til smagsbedømmelser i dagtimerne (kl. 10-13)
  • Kan være smagsdommer på længere sigt
  • Gerne vil deltage i forskningsrelateret arbejde
  • Er mellem 18 og 60 år

Så vil det måske være noget for netop dig at blive smagsdommer af øl hos Institut for Fødevarer i Årslev. De sensoriske analyser vil typisk foregå periodevis og vil maks. tage 3 timer pr. dag, som regel i tidsintervallet kl. 10-13. Som smagsdommer får man en vederlagsbetaling på 125 kr. i timen. Den indledende udvælgelse foregår på basis af et spørgeskema, hvor der vil blive trukket lod om en gave blandt alle der har lavet en fuld besvarelse. Det tager ca. 10 min. at udfylde spørgeskemaet, som skal være udfyldt senest den 12. februar 2017. På baggrund af svarene i spørgeskemaet vil vi udvælge personer, som bliver inviteret til at deltage i en smagstest. Alle der deltager i smagstestene vil modtage en gave ved afsluttet deltagelse. Lyder det som noget for dig? Så udfyld det indledende spørgeskema - når du har udfyldt det, tager vi kontakt til dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Line Elgård Nielsen: len@food.au.dk

Food