Institut for Fødevarer tilbyder specialer til studerende

En stribe specialer inden for Aarhus Universitets fødevareforskning tilbydes til studerende.

18.04.2013 | Søren Tobberup Hansen

Institut for Fødevarer udbyder en række specialer til kandidatstuderende.

”Sensory interactions”,

”Improvement in quality of organic wheat bread”

Eller

“Meat quality of beef produced on natural grassland”.

Emnerne er mange og vidt forskellige i det seneste specialekatalog for Institut for Fødevarer.

Kataloget henvender sig primært til studerende på kandidatuddannelsen Molekylærernæring og fødevareteknologi, som udbydes af Aarhus Universitet. Men andre kandidatstuderende på uddannelser som Molekylærbiologi og Biologi samt andre naturvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet og øvrige universiteter er også velkomne til at kontakte instituttet for at skrive speciale.

Institut for Fødevarer tilbyder to typer af specialer på henholdsvis 45 og 60 ECTS.

Link til specialekataloget for Institut for Fødevarer

Yderligere oplysninger: Lektor Lars Wiking, telefon: 87157805, e-mail: lars.wiking@agrsci.dk

Food, Uddannelse