Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

FOOD Alumnedag 2019

Er du alumne hos FOOD, så sæt kryds i kalenderen d. 25. april 2019. 

Vi håber at kunne byde dig velkommen til denne alumnedag, hvor du kan møde tidligere medstuderende og kolleger, netværke og opbygge nye kontakter. 

  • Dato: 25. april 2019 kl. 15:00 - 18:00
  • Sted: Mødelokale INVENT/PRODUCE, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus
  • Tilmeldingsfrist: 17. april 2019  
  • Klik her for at melde dig til

Program (arrangementet afholdes på engelsk)  

15:00       Velkomst

15:10       Indlæg fra FOOD Alumner om deres karrierefoløb og kompetencer inkl. debat

  • Anne Kathrine Larsen, Forsknings- og innovationsmedarbejder, Kulinarium, Aalborg Universitetshospital
  • Dorthe Møller Sørensen, Application Specialist, KMC
  • Jannie Kilde, Category and Packaging Analyst, Hilton Foods
  • Patrizia Buldo, PhD, Senior Application Scientist, Chr. Hansen A/S    

16:10       Præsentation af tværfaglige aktiviteter i iFOOD og CBIO

16:30       Opdatering om FOOD's flytning til Agro Food Park, Skejby 

16:45       Buffet / networking / socialisering & showcase af FOOD's forskningsaktiviteter  

  • Kvælstofforsyning fra agro-økologiske serviceafgrøder i no-till dyrkning af økologiske kål ved Margita Hefner
  • Drik din grønsag! Om nye planteproteiner i fødevarer ved Anne Vuholm Sunds & Marije Akkerman
  • Naturlige farvestoffer fra frugt og bær – farveegenskaber og stabilitet i fødevarer ved Martin Jensen
  • Innosweet: Forståelse af synergier i oplevelsen af sødme ved Line Ahm Mielby
  • Afgrøder som kan modstå klimaændringer ved Rong Zhou  

18:00       Tak for i dag