Vore videnskabelige medarbejdere som arbejder med Frugt

Professorer, lektorer og seniorforskere

Derek V. Byrne

Professor, Forskergruppeleder
M
P +4587158394
P +4528782840

Arbejdsområder

Karen Koefoed Petersen

Seniorforsker, Forskergruppeleder
M
P +4587158336
P +4593508520

Arbejdsområder

In vitro forædlingsteknikker inkl. transformering, tørkestress, kuldetolerance, vækstregulering, vandings- og gødningsstrategier, jordbær.

Arbejdsområder

Pærer, æbler, dyrkningsforhold, frugtkvalitet, plantehormoner, grundstammer, udtynding, rodbeskæring.  

Martin Jensen

Seniorforsker
M
P +4587158331
P +4540594286

Arbejdsområder

Frøavl, -kvalitet, -sortering, -behandling, -spiring, udvikling af kloner og frøkilder i træer og buske, planteskoleplanter, medicinplanter, mos, blåbær.  

Merete Edelenbos

Lektor
M
P +4587158334
P +4529450133

Arbejdsområder

Kvalitet, post harvest teknologi og kvalitet, minimal forarbejdning, art, sort, dyrkning, håndtering, lagring, forarbejdning/ pakning på holdbarhed, farve, aroma, smag og spisekvalitet  

Michelle H. Williams

Institutleder
M
P +4525170049

Arbejdsområder

Lederansvarlig for indtægtsmål, forskningsresultater, forvaltning af centrale klientrelationer, forskningsnetværk, projektledelse, personaleansvarlig, aktivitets- og ressourcestyring.

Arbejdsområder

Arbejdsområder

Kvalitet af frugt, bær og frugtdrikke, sensorisk analyse metoder, forbruger præferencer, aroma- og smagsstoffer, tekstur, human ernæring og sundhed.

Postdocs, forskere og videnskabelige medarbejdere

Anna Borum

Videnskabelig assistent

Arbejdsområder

Post harvest kvalitet, frugt og grønt, produktudvikling, madspild, højværdi-afgrøder, økologi, ernæring, projektkoordinator.    

 

 

Arbejdsområder

Frugtdrikke, projective mapping, sensoriske analysemetoder, stevia, fibre, sundhed.

 

 

Arbejdsområder

Måltidsrammer, børn, sundhed, frugt og grønt, fisk, daginstitutioner, madmod, madpakker, rekruttering og dataindsamling.

 

 

Arbejdsområder

Aktiv emballage, fødevarekvalitet, naturlige antimikrobielle stoffer, fugtighed, jordbær.

 

 

Lars Henrik Jacobsen

Akademisk medarbejder

Arbejdsområder

Arbejdsområder

Unges præference for frugt- og grønsagssnacks; ændring af produkters sammensætning, produkt kompleksitet; sensoriske analysemetoder, forbrugerpræferencer, multivariat dataanalyse  

 

 

Arbejdsområder

Juice, sensoriske hurtig metoder, data analyse, validering af sensoriske metoder, stevia, fibre, sundhed, frysetørret frugt, produktudvikling, madspild, forbrugerstudie.

Arbejdsområder

Sundhedsfremmende planteindholdsstoffer, projektudvikling, fundraising, projektkoordinering.

 

 

PH.D.-STUDERENDE

Arbejdsområder

Naturlige farvestoffer, annatto, farve-stabilitet, pigmenter, bixin, norbixin.

Arbejdsområder

Naturlige farvestoffer, annatto, farve-stabilitet, pigmenter, bixin, norbixin, antioxidanter, HPLC, massespektrometri  

Md. Nahidul Islam

Ph.d.-studerende

Arbejdsområder

Madspild i grønsager, postharvest, lagring, hyldeliv.