Vore videnskabelige medarbejdere som arbejder med Kød og Kødprodukter

Professorer, lektorer og seniorforskere

Arbejdsområder

Kvalitet af okse og svinekød, struktur og vandbinding i kød, NMR metabolomics, høj og lav felts NMR metoder, identifikation af metabolitter i kød, multivariat data analyse.

Jette Feveile Young

Lektor, Forskergruppeleder
M
H bygn. F20/8845, 3386
P +4587158051
P +4523478883

Arbejdsområder

Kødkvalitet, tekstur, farve, dryptab, vævsforandringer, metaboliske processer/slagtning, oxidativ stabilitet, modelsystemer, muskel cellelinjer, muskelcelle kulturer, mekaniske studier.

Kai Grevsen

Seniorforsker
M
P +4587158342

Arbejdsområder

Derek V. Byrne

Professor, Forskergruppeleder
M
P +4587158394
P +4528782840

Arbejdsområder

Martin Jensen

Seniorforsker
M
P +4587158331
P +4540594286

Arbejdsområder

Postdocs, forskere og videnskabelige medarbejdere

Arbejdsområder

Bioaktive stoffer, cellestudier, enzymer, svin, proteiner, plantemedicin, sundhed- og sundhedsgavnlige stoffer.

Arbejdsområder

Dyrefysiologi og ernæring, metabolomik og kemometrisk analyse.  

Ph.d.-studerende

Arbejdsområder

Multivariat data analyse, bioaktive komponenter i kød  

Arbejdsområder

Metabolomics, NMR, kød i relation til human sundhed  

Arbejdsområder

Metabolomics, NMR, Insektprotein, multivariat data analyse, biotilgængelighed, ernæringsværdi, humant interventionsstudie.