Vore videnskabelige medarbejdere som arbejder med Kød og Kødprodukter

Professorer, lektorer og seniorforskere

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Kvalitet af okse og svinekød, struktur og vandbinding i kød, NMR metabolomics, høj og lav felts NMR metoder, identifikation af metabolitter i kød, multivariat data analyse.

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Kødkvalitet, tekstur, farve, dryptab, vævsforandringer, metaboliske processer/slagtning, oxidativ stabilitet, modelsystemer, muskel cellelinjer, muskelcelle kulturer, mekaniske studier.

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Postdocs, forskere og videnskabelige medarbejdere

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Bioaktive stoffer, cellestudier, enzymer, svin, proteiner, plantemedicin, sundhed- og sundhedsgavnlige stoffer.

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Dyrefysiologi og ernæring, metabolomik og kemometrisk analyse.  

Ph.d.-studerende

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Multivariat data analyse, bioaktive komponenter i kød  

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Metabolomics, NMR, kød i relation til human sundhed  

Phone number Name, Job title, Email, Unit (Building, room)

Arbejdsområder

Metabolomics, NMR, Insektprotein, multivariat data analyse, biotilgængelighed, ernæringsværdi, humant interventionsstudie.