Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vore videnskabelige medarbejdere som arbejder med Kød og Kødprodukter

Professorer, lektorer og seniorforskere

Arbejdsområder

Kvalitet af okse og svinekød, struktur og vandbinding i kød, NMR metabolomics, høj og lav felts NMR metoder, identifikation af metabolitter i kød, multivariat data analyse.

Arbejdsområder

Kødkvalitet, tekstur, farve, dryptab, vævsforandringer, metaboliske processer/slagtning, oxidativ stabilitet, modelsystemer, muskel cellelinjer, muskelcelle kulturer, mekaniske studier.

Arbejdsområder

Arbejdsområder

Postdocs, forskere og videnskabelige medarbejdere

Arbejdsområder

Bioaktive stoffer, cellestudier, enzymer, svin, proteiner, plantemedicin, sundhed- og sundhedsgavnlige stoffer.

Ph.d.-studerende

Arbejdsområder

Multivariat data analyse, bioaktive komponenter i kød  

Arbejdsområder

Metabolomics, NMR, kød i relation til human sundhed  

Arbejdsområder

Metabolomics, NMR, Insektprotein, multivariat data analyse, biotilgængelighed, ernæringsværdi, humant interventionsstudie.     

Arbejdsområder

Kvalitet af oksekød, farve, pH, tekstur, fedtekstraktion, total fedtbestemmelse, fedtsyreanalyse