Kandidatuddannelse: Molekylær Ernæring og Fødevareteknologi

Molekylær ernæring og fødevareteknologi

Institut for Fødevarer tilrettelægger kandidatuddannelsen Molekylær ernæring og fødevareteknologi. Uddannelsen giver en forståelse for samspillet mellem fødevarernes kvalitet og human sundhed. De studerende får indblik i nye forarbejdningsmetoder indflydelse på fødevarernes funktionelle egenskaber og molekylærbiologisk viden og faglige kompetencer i krydsfeltet mellem fødevareteknologi, ernæring og fødevarerelateret sundhed.

Skriv speciale ved Institut for Fødevarer

Du kan skrive speciale ved Institut for Fødevarer. Vi har udarbejdet et projektkatalog med specialeideer, men du er også velkommen til at henvende dig med din egen idé.

Kontakt Lektor Lars Wiking, tlf. 8715 7805, e-mail: lars.wiking@food.au.dk

 

FOOD Careers-ambassadør

Mød Anne Kathrine som læser molekylær ernæring og fødevareteknologi på Aarhus Universitet. Du kan se hende i denne lille film hvor hun bl.a. fortæller om, at hun drømmer om at være med til at skabe nye og bedre fødevarer til Danmark og hele verden. Ved siden af sit studie er hun Food Careers-ambassadør, fordi hun gerne vil slå et slag for, at andre får øjnene op for, hvor vigtig og spændende fødevarebranchen i Danmark er!