Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

16th International Symposium on Milk Genomics and Human Health

Den 12.-14. november afholdes “16th International Symposium on Milk Genomics and Human Health - Milk and health in a sustainability perspective” i Aarhus. Her kan du blive klogere på blandt andet bæredygtighed, microbiomet og metagenomet, matriceeffekter og mælks egenskaber og funktionalitet.

15.10.2019 | Camilla Mathiesen

Dato tir 12 nov tor 14 nov
Tid 09:00    16:30
Sted Aarhus
Tilmelding er lukket
Mælk

16. interntionale mælkesymposium afholdes i Aarhus i November

Det er anden gang, symposiet afholdes i Danmark, og vi glæder os til at byde en bred skare af nationale og internationale forskere og virksomhedsfolk velkommen.

Læs mere på milkgenomics.org/16th-international-symposium-on-milk-genomics-and-human-health/

Konferencen, 16th International Symposium on Milk Genomics and Human Health, arrangeres i et samarbejde mellem den videnskabelige sammenslutning "International Milk Genomics Consortium", Aarhus Universitet og en række industrielle partnere.

Den 11. november er der et pre-symposium forud for konferencen med titlen ”Dairy matters – health and nutrition throughout life”. Her præsenteres et udvalg af danske universiteters forskningsprojekter. Det er endnu muligt at tilmelde sig.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her  

Den 14.-15. november inviterer Aarhus Universitet desuden til MasterClass/ph.d.-kursus inden for “Dairy Protein Biochemistry and Proteomics”. Det sker i et samarbejde med Wageningen Universitet. Her har du mulighed for at få den nyeste viden om mælkeproteiner, deres ernæringsmæssige betydning og de nyeste metoder til karakterisering af deres mange former.

Læs mere her.   OBS: Deadline for tilmelding til ph.d.-kursus er 21. okt.

DCA, Food, Institut for Fødevarer, Mælk, Konference