Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

26.09.2014 | Jordbrug og fødevarer

Martin Jensen med i DR P4 Fyn morgen radio

Martin Jensen fra Institut for Fødevarer gav i dag et live transmitteret interview på DR P4 Fyn morgen radio om emnet ramsløg og antibakterielle virkninger, smagsaspekter og behov for dyrkning i stedet for naturens høst. I interviewet henvises der til Berrymeat projektet.

Institutleder Michelle Williams på "European Cooperation Day" med projektet Climafruit

24.09.2014 | Forskning

ClimaFruit blev fremvist ved European Cooperation Day

ClimaFruit projektet ledet af Institut for Fødevarer, blev fremvist som en del af "European Cooperation Day" arrangeret af North Sea Region sekretariatet den 21. september i Århus.

24.09.2014 | Jordbrug og fødevarer

FOOD medarbejder med i ny video om nedsættelse af afdriften fra tågesprøjten

Mange frugtavlere bruger runddyser i tågesprøjten, som giver meget fine dråber, der nemt påvirkes af vinden. Sprøjtevæsken kan derfor ramme meget uens og uhensigtsmæssigt drive over på nabokulturer, hvis det blot blæser en smule. Ved at anvende afdriftsreducerende dyser, kan afdriften mindskes med over 50%. I Danmark er der kun enkelte avlere,…

23.09.2014 | Priser

Vandt prisen for bedste poster ved EuroSense 2014

Line Holler Mielby vandt en af 2 priser for bedste overordnede konference poster foran 500 andre sensorikforskere på EuroSense, Den 6. Europæiske Konference om Sensorik og Forbrugerforskning, den 10. september 2014.

17.09.2014 | Jordbrug og fødevarer

FOOD repræsenteret i nordmilk research network

NordGen – Det Nordiske Genetik Ressource Center – og forskere fra de nordiske lande, som arbejder med fænotypisk og genetisk karakterisering af mælk fra malkekvæg har etableret et nordisk netværk inden for karakterisering af mælk fra lokale nordiske kvægracer. Lotte Bach Larsen, Mette Krogh Larsen og Nina Aagaard Poulsen fra FOOD repræsenterer…