Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Organisation og ledelse

Instituttets medarbejderne er fordelt på fem forskergrupper og et institutsekretariat:

 

I øjeblikket er Institut for Fødevarer fordelt på de to AU centre: AU Agro Food Park, Aarhus og AU Aarslev.

<font color="#000120"></font><font color="#000032"></font> 

Ledergruppen

Michelle Williams, Institutleder

Aase K. Sørensen, Institutsekretariatsleder

Helle Vestrup, Økonomipartner

Hanne L. Kristensen, Forskningsleder: Planter, Fødevarer og Bæredygtighed

Ivan Paponov, Forskningsleder: Planter, Fødevarer og Klima

Lars Wiking, Forskningsleder: Fødevarekemi og -Teknologi

Jette F. Young, Forskningsleder: Differentierede og Biofunktionelle Fødevarer

Derek V. Byrne, Forskningsleder: Fødevarekvalitet, Perception og Samfund

 

Lokalt samarbejdsudvalg ved Institut for Fødevarer (LSU)

  • Michelle Williams, institutleder
  • Hanne Lakkenborg Kristensen, ledelsesrepræsentant
  • Martin Krøyer, tillidsrepræsentant for AC og IDA
  • Line Ahm Mielby, tillidsrepræsentant, suppleant for alle AC og IDA
  • Jens Barfod, tillidsrepræsentant for 3F
  • Astrid Bergman, tillidsrepræsentant for JID-teknikere og Dansk Metal
  • Annette Steen Brandsholm, tillidsrepræsentant for laboranter i Årslev
  • Hanne Vester Rasmussen, HR-partner og observatør
  • Aase K. Sørensen, sekretariatsbetjening

Lokalt arbejdsmiljøudvalg (LAMU)

  • Michelle Williams
  • Jette F. Young
  • Finn Kristiansen
  • Jens Madsen
  • Rita Albrechtsen
  • Jacob Madsen (observatør)
  • Anne Vuholm Sunds  (observatør)
  • Rebekka Thøgersen (observatør)
  • Aase K. Sørensen, sekretariatsbetjening.