Offentliggørelse af resultater
Yderligere resultater fra DanMilk-projektet forventes offentliggjort i efteråret 2023. Gå til Outputs for at tilgå nuværende publikationer og resultater.
Disse kan tilgås via Lotte Bach Larsen og Nina Aagaard Poulsens PURE-profiler. Klik på "gå til publikationer" under kontaktoplysninger for at komme direkte til publikationeroversigter. Her vil der komme præcise henvisninger til tidsskrifter mv.
Angivelse af at projektets resultater stilles gratis til rådighed for alle virksomheder, der er aktive i den pågældende sektor eller delsektor.
Lotte Bach Larsen
, Professor
, Department of Food Science - Food Chemistry
Nina Aagaard Poulsen
, Associate Professor
, Department of Food Science - Food Chemistry
Invitation til den afviklede workshop:
Mikrokomponenter i mælken. Presentation at DanMilk workshop: Kan dansk mælk leve op til sit gode ry? 21. april 2022, Aarhus, Danmark.
Det er emnet, når Food & Biocluster Denmark inviterer til formidlingsmøde torsdag den 21. april. Mødet tager udgangspunkt i en stor kortlægning af dansk mejerimælk, DanMilk-projektet, som ledes af Aarhus Universitet. Du har nu mulighed for at tilmelde dig arrangementet, hvor der også vil være input fra branchen.
DCA.au.dk, 2022
Herhjemme ved vi allerede rigtig meget om komælk, men mælkens sammensætning kan variere på mange måder. Et hold forskere er derfor i gang med at kortlægge mælkens allermindste detaljer.
Effektivt Landbrug, 02.05.2022
Mælkens sammensætning varierer alt efter hvad koen spiser, årstiden, ko-racen og andre forhold. Et stort forskningsprojekt, kaldet DanMilk, vil kortlægge disse variationer.
Mælkeritidende, 2022