Stolzenbach, S., Bredie, W. L. P., Cristensen, R. H. B.
& Byrne, D. V. (2016).
Understanding Liking in Relation to Sensory Characteristics, Consumer Concept Associations, Arousal Potential and “Appropriateness for Use” Using Apple Juice as an Application.
Journal of Sensory Studies,
31(2), 135-142.
https://doi.org/10.1111/joss.12200
Norton, V., Oloyede, O. O., Lignou, S.
, Wang, Q. J., Vásquez, G. & Alexi, N. (2023).
Understanding consumers' sustainability knowledge and behaviour towards food packaging to develop tailored consumer-centric engagement campaigns: A Greece and the United Kingdom perspective.
Journal of Cleaner Production,
408, Article 137169.
https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.137169
Hammershøj, M., Knudsen, K. E. B. & Dalsgaard, T. K., (2020).
Undersøgelse af nye proteinkilders funktionelle egenskaber, fodereffektivitet og potentialer ift. nye fødevarer, No. 2019-760-001139, 3 p., Feb 04, 2020.
Ottosen, C.-O., Bertelsen, M. G., Kristensen, H. L., Sørensen, J. N., Grevsen, K., Andersen, L., Jensen, P. K., Melander, B., Kjærgaard, C. & Nørremark, M., (2012).
Undersøgelse af Miljøpositivliste for producentorganisationers driftsfonde, No. 815357, 16 p., Apr 27, 2012.
Andersen, L., Bertelsen, M. G., Grevsen, K., Hartvig, P., Jensen, P. K., Kjærgaard, C., Kristensen, H. L., Melander, B., Nørremark, M., Ottosen, C.-O., Petersen, K. K. & Sørensen, J. N., (2013).
Undersøgelse af miljøpositivliste for producentorganisationers driftfonde til teknologier, der støttes med 50 % fra EU, No. 1116193, 18 p., Nov 01, 2013.
Dalsgaard, T. K., Kragelund, K. H., Kristensen, H. L., Knudsen, K. E. B., Knudsen, M. T., Kidmose, U. & Hammershøj, M., (2020).
Undersøgelse af efterspørgsel af grøn protein hos forbruger, og fødevare- og fodersektoren - review: Investigation of consumers, feed and food industries’ demand of protein from green biomass , No. 2019-760-001141, 4 p., Feb 17, 2020.
Juul, L., Danielsen, M., Nebel, C., Steinhagen, S.
, Bruhn, A., Jensen, S. K., Undeland, I.
& Dalsgaard, T. K. (2021).
Ulva fenestrata protein – Comparison of three extraction methods with respect to protein yield and protein quality.
Algal Research,
60, Article 102496.
https://doi.org/10.1016/j.algal.2021.102496
Eriksen, J., Sørensen, P., Møller, H. B., Kristensen, H. L., Elsgaard, R., Hermansen, S., Laursen, C., Magid, J. & Jensen, L. S. (2023).
Udviklingsmuligheder og barrierer for næringsstofforsyningen i økologisk jordbrug - sammenfatning. In J. Eriksen & L. Melby Jespersen (Eds.),
Næringsstofforsyning og -recirkulering i økologisk jordbrug: udviklingsmuligheder og barrierer for vækst (pp. 102-112). International Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) .
https://icrofs.dk/fileadmin/icrofs/Vidensynteser_2023/Vidensyntese_Naeringsstofforsyning_og_-recirkulering.pdf
Jensen, M., Christensen, L. P., Kristiansen, K., Bidstrup, T., Brøsen, K., Kobæk-Larsen, M., Møldrup, P., Nøddekær, J. & Jepsen, M. (2006).
Udvikling af forsknings- og erhvervsstrategi for ginseng i Danmark: Slutrapport. Danmarks JordbrugsForskning ; Udviklingscenter Årslev.
http://www.ucaa.dk/filer/Ginseng1_Slutrapport06_endelig.pdf
Poulsen, N. A., Eskildsen, C. E. A., Hougaard, J., Bakman, M., Hansen, P. W., Nielsen, J. H., Skov, T.
& Larsen, L. B. (2012).
Udvikling af en FT-IR baseret hurtigmetode til monitering af mælkens funktionelle egenskaber. Poster session presented at InSPIRE Konkurrencekraft til dansk fødevaresektor, København, Denmark.
Jensen, K. H., Knudsen, K. E. B., Herskin, M. S., Ekstrand, B., Hermansen, J. E., Bendixen, C., Callesen, H. & Støier, S., (2010).
Udtalelse vedrørende igangværende og kommende forskningsprojekter om kastration af pattegrise, No. 725845, 14 p., Jun 18, 2010.
Jensen, K. H., Knudsen, K. E. B., Callesen, H., Jensen, B. B., Herskin, M. S., Ekstrand, B., Hermansen, J. E., Kongsted, A. G., Bendixen, C. & Støier, S., (2011).
Udtalelse vedrørende igangværende og kommende forskningsprojekter om kastration af pattegrise, No. 789171, 13 p., Aug 09, 2011.