Hunt, M. C., Honikel, K., Puolanne, E., Kapper, C., Klont, R.
, Young, J. F. & Algers, A. (2011).
Fundamentals in water holding capacity (WHC) of Meat.
http://qpc.adm.slu.se/6_Fundamentals_of_WHC/
Thorup-Kristensen, K.
, Ottosen, C.-O., Lindhard Pedersen, H. & Oudshoorn, F. W., (2009).
Belysning af anvendelse af teknologi i økologisk gartneri, No. 610910, 4 p., Oct 12, 2009.
Young, J. F., Sundekilde, U. K., Danielsen, M. & Poulsen, N. A., (2020).
Authentication of future green proteins – possible methods of analysis, No. 2019-760-001140, 23 p., Jan 06, 2020.
Xie, Y., Jensen, N. B., Shanmugam, S., Sørensen, J. N.
& Kristensen, H. L., (2023).
Økologisk væksthusproduktion i bundjord, No. 2020-0065198, 99 p., Oct 13, 2023. Rådgivningsnotat fra DCA – National Center for Fødevarer og Jordbrug
Thorup-Kristensen, K., Andersson, N. E., Lindhard Pedersen, H. & Callesen, O., (2008).
Gartnerierhvervets indvirkning på miljøet, No. 19722-478606, 8 p., Mar 14, 2008.
Thomsen, I. K., Boelt, B., Hansen, E. M., Olesen, J. E., Sørensen, J. N.
& Kristensen, T., (2019).
Fastlæggelse af dyrkningsperiode for landbrugsafgrøder under danske forhold, No. 2019-760-001228, 12 p., Mar 28, 2019.