Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Projektdeltagere


Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer (AU-FOOD) er projektdeltager sammen med mejerier som er udvalgt til at repræsentere geografisk variation, samt variation i racer og produktionsform (konventionel/økologi/biodynamisk). Desuden repræsenterer mejerierne forskellig størrelse fra store mejerier til mindre mejerier, som repræsenterer indvejning helt ned på besætningsniveau.

Projektdeltagere:

  • Arla Foods Ingredients/Arinco
  • Institut for Fødevarer, AU.


Foreslåede mejerideltagere:

  • Naturmælk (Sønderjylland, økologisk, biodynamisk, andelsmejeri) 
  • Øllingegaard (Nordsjælland, biodynamisk, del af Naturmælk)
  • Hinge (Midtjylland, gårdmejeri, økologisk, privatmejeri i samarbejde med Naturmælk)
  • Slagelse Mejeri, Arla Foods amba (Vestsjælland, konventionel, andelsmejeri)
  • Rødkærsbro Arla Foods amba (Midtjylland, konventionel, andelsmejeri)
  • Taulov Mejeri, Arla Foods amba (Trekantsområdet, konventionel, andelsmejeri)
  • Gram Slot (Sønderjylland, økologisk, privat, tappes på Christiansfeld Mejeri, Arla Foods amba)
  • Arinco, Arla Foods Ingredients (AFI, Vestjylland, konventionel og økologisk, andelsmejeri)
  • Thise Mejeri (Salling, økologisk og konventionel, græsmælk, sæsonkælvning, andelsmejeri)
  • Them Mejeri (Midtjylland, økologisk og konventionel, andelsmejeri)
  • Mammen Mejeri (Midtjylland, konventionel, privatmejeri)
  • Nørup Mejeri (Trekantsområdet, konventionel, privatmejeri) 
  • Bornholms Andelsmejeri (Bornholm, konventionel, andelsmejeri)
  • Ingstrup Mejeri (Nordjylland, konventionel, privatmejeri)
  • Jernved Mejeri (Vestjylland, gårdmejeri, økologisk, privatmejeri)
  • Barrit Mejeri (Endelave, Østjylland, konventionel og økologisk, andelsmejeri)