Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer (AU-FOOD) er projektdeltager sammen med mejerier som er udvalgt til at repræsentere geografisk variation, samt variation i racer og produktionsform (konventionel/økologi/biodynamisk). Desuden repræsenterer mejerierne forskellig størrelse fra store mejerier til mindre mejerier, som repræsenterer indvejning helt ned på besætningsniveau.
Projektdeltagere:
- Arla Foods Ingredients/Arinco
- Institut for Fødevarer, AU.
Foreslåede mejerideltagere:
- Naturmælk (Sønderjylland, økologisk, biodynamisk, andelsmejeri)
- Øllingegaard (Nordsjælland, biodynamisk, del af Naturmælk)
- Hinge (Midtjylland, gårdmejeri, økologisk, privatmejeri i samarbejde med Naturmælk)
- Slagelse Mejeri, Arla Foods amba (Vestsjælland, konventionel, andelsmejeri)
- Rødkærsbro Arla Foods amba (Midtjylland, konventionel, andelsmejeri)
- Taulov Mejeri, Arla Foods amba (Trekantsområdet, konventionel, andelsmejeri)
- Gram Slot (Sønderjylland, økologisk, privat, tappes på Christiansfeld Mejeri, Arla Foods amba)
- Arinco, Arla Foods Ingredients (AFI, Vestjylland, konventionel og økologisk, andelsmejeri)
- Thise Mejeri (Salling, økologisk og konventionel, græsmælk, sæsonkælvning, andelsmejeri)
- Them Mejeri (Midtjylland, økologisk og konventionel, andelsmejeri)
- Mammen Mejeri (Midtjylland, konventionel, privatmejeri)
- Nørup Mejeri (Trekantsområdet, konventionel, privatmejeri)
- Bornholms Andelsmejeri (Bornholm, konventionel, andelsmejeri)
- Ingstrup Mejeri (Nordjylland, konventionel, privatmejeri)
- Jernved Mejeri (Vestjylland, gårdmejeri, økologisk, privatmejeri)
- Barrit Mejeri (Endelave, Østjylland, konventionel og økologisk, andelsmejeri)