DHI, Center for Miljø og Toksikologi udfører dokumentation om plantens effekt på coccidiose og blackhead i kyllinger.
WP1, Postdoc Torben W. Schou
Aarhus Universiet, Institut for Husdyrvidenskab, undersøger plantens antimikrobielle virkning over for C. perfringens i kyllinger.
WP2, Seniorforsker Ricarda G. Engberg
Syddansk Universitet, Institut for Kemi-, Bio-, og Miljøteknologi karakteriserer de bioaktive stoffer, og udvikler standardiseret prototyper til anvendelse mod parasitter og bakterier i fjerkræbesætninger.
WP2, Prof. Lars P. Chrstensen
WP2, Adjunkt Xavier Fretté
WP2, Ph.d.-stud. Elise Ivarsen
Københavns Universitet, Fødevareøkonomisk Institut udfører løbende økonomiske analyser på projektets resultater. De økonomiske analyser indbefatter: dyrkningen af planten, prototypekonceptet, samt mulighederne for anvendelse som foderstof, tilsætningsstof og/eller veterinærmedicin.
WP5, Seniorrådgiver Morten Gylling
WP5, Videnskabelig assistent Aske S. Bosselmann
Danish Meat Research Institute udfører sensoriske analyser i forhold til Artemisia annua’s indvirkning på kødkvaliteten.
WP6, Laboratorieleder Camilla Bejerholm
Nutridoc, virksomhed som bidrager med viden om de lovgivningsmæssige forhold inden for foderstofsektoren.
WP5, Partner Flemming Lauritzen
Biosynergy, virksomhed hvis kompetenceområde er, at dyrke nicheafgrøder. Deltager i projektet med storskala produktion af Artemisia annua.
WP3, Direktør Martin Jørgensen