AP leder: Mogens Vestergaard, ANIS. Deltagere: AGRO, ICOEL
Periode: M1-M24
Formål: At udvikle produktionssystem til at omfatte 26 måneders stude, der bygger ovenpå GrOBEat produktionssystem med ammetanter og græsbaseret fodring til produktion af 8 og 16 måneders kalve og stude.
AP leder: Margrethe Therkildsen, FOOD. Deltagere: ANIS
Periode: M7-M24
Formål: At kvantificere effekten af den græsbaserede produktionsstrategi fra AP1 på slagte-, kød- og sensorisk kvalitet.
AP leder: Barbara Vad Andersen, FOOD. Deltager: ANIS, AGRO
Periode: M8 – M24
Formål: At undersøge hvordan høj-kvalitets kød ændrer den hedoniske tilfredshed og human spiseadfærd.
AP leder: Lisbeth Mogensen, AU AGRO. Deltagere: ANIS, FOOD
Periode: M1-M24
Formål: Modellering af effekter af produktionsstrategien på miljø- og klimaindikatorer på forskellige sta-dier af fødevarekæden: primærproducent, slagteri og forbruger.
AP leder: Margrethe Therkildsen, AU FOOD, Deltagere ICOEL, ANIS og AGRO
Periode: M1-M24
Formål: At stimulere implementering af GrOBEat system gennem etablering af netværk for økologiske kvægproducenter og informationsaktiviteter (Video tutorials, faktaark og temadag) vedr. management og fodring i GrOBEat systemet.
AP leder: Margrethe Therkildsen, FOOD. Deltagere: ANIS, AGRO, ICOEL
Periode: M1-M24
Formål: At sikre succesfuld gennemførelse af projektet og opnåelse af målene for GrOBEat II