Aarhus University Seal

Arbejdspakker

AP1 GrOBEat system til 26 mdr. stude

AP leder: Mogens Vestergaard, ANIS. Deltagere: AGRO, ICOEL

Periode: M1-M24

Formål: At udvikle produktionssystem til at omfatte 26 måneders stude, der bygger ovenpå GrOBEat produktionssystem med ammetanter og græsbaseret fodring til produktion af 8 og 16 måneders kalve og stude.

AP2 Økologisk oksekødskvalitet og betydning af græsbaseret foder

AP leder:  Margrethe Therkildsen, FOOD. Deltagere: ANIS

Periode: M7-M24

Formål: At kvantificere effekten af den græsbaserede produktionsstrategi fra AP1 på slagte-, kød- og sensorisk kvalitet.

AP3 Græsbaseret oksekøds betydning for spiseadfærd

AP leder: Barbara Vad Andersen, FOOD. Deltager: ANIS, AGRO

Periode: M8 – M24

Formål: At undersøge hvordan høj-kvalitets kød ændrer den hedoniske tilfredshed og human spiseadfærd.

AP4 Modellering af systemiske effekter

AP leder:           Lisbeth Mogensen, AU AGRO. Deltagere: ANIS, FOOD

Periode: M1-M24

Formål: Modellering af effekter af produktionsstrategien på miljø- og klimaindikatorer på forskellige sta-dier af fødevarekæden: primærproducent, slagteri og forbruger.

AP5 Implementering af GrOBEat system

AP leder: Margrethe Therkildsen, AU FOOD, Deltagere ICOEL, ANIS og AGRO

Periode: M1-M24

Formål: At stimulere implementering af GrOBEat system gennem etablering af netværk for økologiske kvægproducenter og informationsaktiviteter (Video tutorials, faktaark og temadag) vedr. management og fodring i GrOBEat systemet.

AP6 Management og overordnet formidling af GrOBEat II

AP leder: Margrethe Therkildsen, FOOD. Deltagere: ANIS, AGRO, ICOEL

Periode: M1-M24

Formål: At sikre succesfuld gennemførelse af projektet og opnåelse af målene for GrOBEat II