Lars Jacobsen. Gamle danske radise- og majroesorter. Praktisk Økologi nr. 3, side 12-14.
Lars Jacobsen og Gitte K. Bjørn. Gamle danske spidskålssorter. Praktisk Økologi nr. 6, side 26-27.
Lars Jacobsen. Undgå kålbrok i majroerne. Praktisk Økologi nr. 3, side 15.
Majroer i forsyningshaven på Barritskov. Se videoklip fra Madbio.
Gitte K. Bjørn og Ulla Kidmose. Gamle danske sorter af grønkål. Frugt & Grønt 10(2), 74-75.
Jørn N. Sørensen og Gitte K. Bjørn. Gamle danske sorter af gulerødder. Frugt & Grønt 10(3), 126-128.
Louise Windfeldt. Fortidens grøntsager til fremtidens køkken. Haven, september, side 64-67.
Gitte K. Bjørn. Gamle grøntsagssorter til moderne mad. Havebladet nr. 4, side 14.
Gitte K. Bjørn. Gammel kålroesort genopdages. Praktisk Økologi nr. 1, side 20-21.
Gitte K. Bjørn. Hvidkål til brunkål og salat. Hjemkundskab nr. 4, side 15.
Gitte K. Bjørn. Rødbeder kan også være gule. Hjemkundskab nr. 3, side 8.
Jørn Nygaard Sørensen. Bilag til åbent hus arrangement d. 20. september 2010.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. Gamle danske sorter af gulerødder. Bilag 7 sider.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. Gamle danske sorter af hvidkål. Bilag. 9 sider.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. Gamle danske sorter af kålroe. Bilag. 8 sider.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. 2009. Gamle danske sorter af hvidkål.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. 2009. Gamle danske sorter af kålroe.
Vibeke Ærø Hansen. Renæssance for gamle sorter af korn og grønsager. Jord og Viden nr. 12, side 13.
Bettina Buhl. 2009. Kålen og de danske rødder. Mad & Venner, side 41-42.
Gitte K. Bjørn. 2009. Smagen af historien. Frugt & Grønt, vol 8, nr. 10, side 435.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. 2009. Gamle danske sorter af hvidkål.
Jørn Nygaard Sørensen og Gitte K. Bjørn. 2009. Gamle danske sorter af kålroe.