Aarhus University Seal

Resultater og publikationer

Projektets resultater vil blive formidlet til landmænd, planteavlere og øvrige interessenter løbende og ved projektets afslutning. Resultaterne vil være frit tilgængelige for alle interesserede og vil blive formidlet gennem faglige medier, nyhedsbreve, sociale medier, videnskabelige publikationer, kongresser mv.­­

­

  • Nu bliver vi klogere på hestebønners næringsværdi - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 21. marts 2022 - Link
  • Vindsigtning af hestebønner - Link
  • Lektiner i hestebønner - Link
  • Bsc project – ENG, 20 ECTS – Variation in anti-nutritional factors in different cultivars of organic Faba beans and different protein-enriched fractions
  • Bsc project – ENG Chemistry and Biotechnology, 15 ECTS – Variation in protein content and composition of Faba Beans
  • Projektet er støttet af:
    Fonden for Økologisk Landbrug
  • Projektperiode:
    1. januar 2022 – 31. december 2023

Hestebønners ernæringsværdi og udnyttelse i økologisk produktion