Andersen, K. K., Mortensen, G., Bakman, M., Sørensen, J., Skov, T. H. & Bro, R. (2012).
Mælk og sæsonvariation - Er det muligt at opnå endnu bedre kvalitet? Maelkeritidende,
125(15-16), 8-9.
Andersen, C.
, Nielsen, T. S., Purup, S., Kristensen, T., Eriksen, J., Søegaard, K., Sørensen, J. & Fretté, X. C. (2009).
Phyto-oestrogens in herbage and milk from cows grazing whiteclover, red clover, lucerne or chicory-rich pastures.
Animal, 1189-1195.
https://doi.org/10.1017/S1751731109004613
Andersen, L. (2006).
Plantenyheder.
Gartner Tidende,
122(13), 32.
Andersen, L. & Lindhard Pedersen, H. (2009).
Solbær er sunde.
Frugt og Gront,
8(9), 376-377.
Andersen, H., Rystedt, J.
, Ottosen, C.-O., Enkegaard, A. & Aaslyng, J. M. (2005).
Spar på ressourcerne.
Gartner Tidende,
121(7), 30-31.
Andersen, L., Pedersen, H. L. & Jørgensen, P. E. (2012).
Stikkelsbær på ny.
Frugt & Grønt,
11(11/12), 502-503.
Andersen, G. H., Alexi, N., Sfyra, K., Byrne, D. V. & Kidmose, U. (2023).
Temporal check-all-that-apply on the sensory profiling of sucrose-replaced sweetener blends of natural and synthetic origin.
Journal of Sensory Studies,
38(4), Article e12838.
https://doi.org/10.1111/joss.12838
Andersson, N. E. & Skov, O. (2007).
Aktiv affugtning.
Gartner Tidende,
123(1), 34-35.
Andersson, N. E. & Skov, O. (1996).
CO2 dosering.
Gartner Tidende,
112(24), 6-7.
Andersson, N. E. & Krogh, J. (2007).
CO2 fordeling.
Gartner Tidende,
123(14), 24-25.
Andersson, N. E. (2000).
Dobbelt lampe.
Gartner Tidende,
116(23), 5.