Pedersen, P. H.
, Oksbjerg, N., Karlsson, A. H., Busk, H.
, Bendixen, E. & Henckel, P. (2001).
A within litter comparison of muscle fibre characteristics and growth of halothane carrier and halothane free crossbreed pigs.
Livestock Production Science 73, 2001, p,
2001, 15-24.
Thøgersen, R., Rasmussen, M. K., Sundekilde, U. K., Goethals, S. A., Van Hecke, T., Vossen, E., De Smet, S.
& Bertram, H. C. S. (2020).
Background Diet Influences TMAO Concentrations Associated with Red Meat Intake without Influencing Apparent Hepatic TMAO-Related Activity in a Porcine Model. Metabolites,
10(2), Article 57.
https://doi.org/10.3390/metabo10020057.
Parmagnani, A. S., Nagamangala Kanchiswamy , C.
, Paponov, I., Bossi , S., Malnoy , M. & Maffei , M. E. (2023).
Bacterial Volatiles (mVOC) Emitted by the Phytopathogen Erwinia amylovora Promote Arabidopsis thaliana Growth and Oxidative Stress.
Antioxidants,
12(3), Article 600.
https://doi.org/10.3390/antiox12030600
Therkildsen, M., Andersen, B. V., Chaaban, N., Vestergaard, M., Mogensen, L., Flintholm, K. & Christiansen, I. A. (2022).
Bæredygtig kødproduktion: fra økologisk mælkeproduktion. Poster session presented at Food Festival, Aarhus.
Sehested, J., Sørensen, M. T., Weisbjerg, M. R., Vestergaard, M., Larsen, M. K.
, Pedersen, M. B. & Martinussen, H. (2015).
Bærme (DDGS) som proteinfoder til malkekøer. In P. Lund (Ed.),
Malkekoens ernæring: - Fodringsstrategier målrettet produktivitet og miljøhensyn (Vol. 60, pp. 75-84). DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug.
Sehested, J., Sørensen, M. T., Weisbjerg, M. R., Vestergaard, M., Larsen, M. K. & Martinussen, H. (2014).
Bærme fra bio-etanolproduktion er et godt proteinfoder. Poster session presented at KvægKongres 2014, Herning, Denmark.
Christensen, O. V.
, Ottosen, C-O., Grauslund, J.
, Brander, P. E., Jørgensen, K., Mygind, H., Paludan, N., Thomsen, A., Mortensen, P. & Hejndorf, F. (1985).
Bedre havebrugsplanter - nye, ensartede og sunde. Statens Planteavlsforsøg. Særtryk - Statens Planteavlsforsøg
Grasberger, K., Sunds, A. V., Sanggaard, K. W., Hammershøj, M. & Corredig, M. (2022).
Behavior of mixed pea-whey protein at interfaces and in bulk oil-in-water emulsions.
Innovative Food Science and Emerging Technologies,
81, Article 103136.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2022.103136
Hockenhull, J., Bengtsson, M., Jørgensen, H. J. L.
, Lindhard Pedersen, H., Nørbæk, R. & Paaske, K. (2003).
Bekæmpelse af æbleskurv i økologisk frugtavl - kan planteekstrakter, biologisk bekæmpelse og induceret resistens anvendes? Forskningsnytt om Oekologisk Landbruk i Norden, (2), 26-27.